Ventetiden kan være lang

ventetid

9 måneder er lang tid, og det er der ingen, der kan benægte. Men når man er gravid, kan det meget vel være, at man det ene øjeblik føler, at tiden flyver afsted, og det næste øjeblik snegler den sig afsted. Man kan blive en smule bange, når tiden går så stærkt, fordi der efterhånden bliver kortere og kortere tid til, at man skal sætte en lille ny til verden. Samtidig kan man blive meget utålmodig, når tiden går langsomt, da man bare gerne vil møde sit barn, og fordi man efterhånden er træt af de byrder, som graviditeten medfølger. Der er heldigvis en god håndfuld ting, som man kan give sig til i løbet af graviditeten, så man kan holde sig beskæftiget og få tiden til at gå hurtigere.

Få tiden til at gå med indretning

En af de ting, som er vigtige, at der bliver klaret før barnet kommer til verden, er at få indrettet børneværelset. Nogen vælger at gøre det efter, barnet er blevet født, hvorfor de indretter det løbende i takt med, at barnet vokser. Langt de fleste vælger at gøre det inden, og så kan man også få en del tid til at gå med det, da der både skal males og købes ting dertil. Det er altså ikke en ting, som bare lige kan ordnes på en dag, men det gør sandsynligvis heller ikke så meget, fordi man som forældre kan få lov at være beskæftiget på den måde. Se her og find alt det, som du skal bruge til det nye børneværelse.

Man kan også generelt bare gå på shopping til det nye barn, for der skal jo også købes tøj – og meget gerne noget i forskellige størrelser, idet barnet det første gode stykke tid vokser med hastige skridt, så det er ikke længe af gangen, at tøjet passer.

Bøger til før og efter graviditeten

En anden ting, der kan få tiden til at gå hurtigere, er læsning. Det behøver ikke udelukkende at være læsning, der omhandler graviditet og børn. Det kan sagtens også bare være en almindelig krimi eller kærlighedsroman. For uanset hvilken type bog man læser, så går tiden hurtigt, hvis bare den er god.

Læsningen behøver ikke at stoppe efter graviditeten, for nogen gange vil det være brug for at koble af, og der er en god bog guld værd. Desuden er der altid hjælp at hente i bøger angående barnet, da der efterhånden findes et utal af bøger, der omhandler børn. Når barnet bliver ældre, er det en god ide at begynde at læse sammen med barnet. Det vil være med til at fremme barnets sprog, men man skal selvfølgelig ikke lige lægge ud med en krimi eller lignende. Det er bare med at starte med i de små såsom en billedbog, så barnet kan sætte et billede på det ord, der bliver sagt, og så i takt med at barnet bliver bedre og ældre, så kan man sætte sværhedsgraden op. Få et stort udvalg af bøger på din mobil eller tablet på https://mofibo.com/dk/da/, og så er der masser af muligheder til både dig og dit barn.

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*