Den ultimative drengefødselsdag i superheltestil

Drengefoedselsdag

Superheltekapper, superkræfter, farlige skurke og hemmelige missioner. Mad, der går lige i musklerne, brusende usynlighedsdrikke og fødselsdagskager, der kun er en rigtig superhelt værdige. Ønsker du at stable en børnefest på benene, som sent vil glemmes, så lad din dreng og hans kammerater træde ind i det ultimative superhelteunivers til den næste børnefødselsdag. Her får du en lang række ideer til både fødselsdagsbordet, sjove lege og gennemført udklædning til børn.

På med superheltekappen

De bedste børnefødselsdage inkluderer udklædning til børn. Drengene vil elske at leve sig ind i rollen som deres favorit superhelt og have seje superkræfter for en dag.

Måske ønsker de at kunne flyve, være usynlige, bomstærk eller hurtige som lynet. Kun fantasien sætter grænser. Udklædning er med til at sætte den rette stemning, inviterer til sjov og leg, og gør blot oplevelsen for børnene endnu bedre. Lav enten jeres egne superheltemasker og superheltekapper, eventuelt som en leg til selve fødselsdagen eller køb her jeres udklædning til børn. 

Så er der serveret

Uden mad og drikke duer helten ikke. Gør de små drengehjerter glade ved at servere smagefulde pizzaer, hotdogs eller miniburgere. Af søde sager kan du lave en flot farvestrålende superheltekage eller superheltemuffins. Lav den ultimative reference til Batman ved at lave småkager udformet som flagermus og sætte små skåle rundt på bordet med Haribos vingummi flagermus. Servér superheltedrikke i alverdens farver, der giver forskellige superkræfter. Vær kreativ og påfør små skilte på glas og flasker, der fortæller hvilken superstyrke, drikken giver. Det gør det sjovere for drengene.

Skurk på fri fod

Skurken er sluppet løs og er på fri fod. Politiet har sat en efterlysning i gang og leder med lys og lygte efter gerningsmanden. Folket lever i frygt og byen har brug for hjælp. Der kaldes alle superhelte. Lad dig inspirere af den klassiske skattejagt eller orienteringsløb og skab rammerne for en hemmelig mission, hvor drengene i deres superhelteudklædning skal fange skurken. Kreer en række lege, udfordringer og poster på vejen, der skal løses i fællesskab, og som har tema efter forskellige superhelte. Lad dem eksempelvis vise deres styrke som den grønne Hulk eller deres fleksibilitet og hurtighed som røde Spiderman. Til den ultimative drengefødselsdag er det vigtigt at inkludere og aktivere fødselar og gæster, så de får brugt noget af al deres energi. Med sjove, veludførte lege vil de automatisk glæde sig til næste års fødselsdagsfejring.

De rigtige rammer
Sæt allerede forventningerne høje fra start ved at sende superhelteinvitationer ud til din drengs klassekammerater. Med dette vil drengene glæde sig i ugerne op til festen, og det vil være det helt store samtaleemne i børnehaven eller skolegården. Til selve drengefødselsdagen er bordopdækningen og pynten altafgørende. Lad dig inspirere af tegneserieverdenen med højhuse og skyskrabere, lad Spidermans spindelsvæv hænge ned fra loftet og tilføj superheltelogoer rundt omkring i huset. Pynt efter med balloner, bannere, superheltetallerkner og –servietter. Med børn er det vigtigt at sætte drammer, der inviterer til sjov og leg. Få mere inspiration til livet med børn på Mydreamchild.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*