Tag på sejltur med hele familien

1 måned siden |  0 comments  |  Fritid

Det er helt væsentligt og ganske fantastisk som familie at få nogle gode oplevelser sammen. Oplevelser er med til at ryste familien yderligere sammen og sætter samtidig gang i snakken. Ved at tage dine børn med på forskellige oplevelsesture, udvider du samtidig deres (og måske din egen) horisont, hvilket i alle situationer er gavnligt for både du og dine børn.

Få vind i håret og sol på kinderne


En god idé til en familieoplevelse i det fri, er at tage på sejltur sammen. Med en sejltur får I vind i håret og sol på kinderne. Det er selvfølgelig mest muligt med en sådan sejltur, når vejret tillader det. Når vejret til gengæld er godt, så kan I være sikre på at få en super oplevelse sammen på de åbne vidder.

Der er dog visse ting, som I som familie med fordel skal have styr på inden, at I vælger at tage af sted på en sådan sejltur.

Dette tæller blandt andet redningsforanstaltninger, som f.eks. en oppustelig redningsvest. Med en redningsvest til alle medlemmer af familien, kan I være trygge i løbet af hele sejlturen. Dette er med til at skabe meget mere ro og danner derfor rammerne om en meget bedre tur uden unødige bekymringer.

Alle familiemedlemmer kan deltage i sejlturen


Alt efter, hvor stor en båd, I vælger at benytte, kan selv de helt små familiemedlemmer tage med på turen. Det kan være, at I har jeres egen båd eller låner/lejer en af venner eller bekendte. Hvis båden f.eks. har en kabys eller et underdæk, hvor det er muligt at lægge familiens yngste medlem til ro, kan også denne lille person blive en del af oplevelsen.

Når havet bruser og snakken går, kan det dog være svært at høre, hvis den lille græder eller er vågnet. I den forbindelse er det en rigtig god idé at have en babyalarm med ombord. På Pegebogen.dk kan du læse meget mere om, hvilken babyalarm du med fordel kan vælge. Den guide, som du finder på hjemmesiden, er lavet ud fra tests foretaget i 2018, således at du kan finde den allerbedste babyalarm til dit barn.

Afslut dagen på den bedst mulige måde


Efter en skøn sejltur på de åbne fjorde og have, kan I slutte dagen af på en hyggelig fiskerestaurant. Disse serverer som regel altid også mad som pomfritter, fiskefileter e.l. således at der er noget for alle familiens medlemmer. Ved at slutte dagen af med en god middag sammen, binder I den sidste sløjfe om en skøn dag i familiens skød.

En sådan oplevelsesrig dag er fantastisk, men man er som regel også ganske træt og brugt, når man går ind ad sin egen hoveddør igen. Dette gælder alle, såvel unge som gamle. Det bedste er derfor ofte at få lagt de yngste i seng mere eller mindre med det samme. En slyngevugge er den perfekte seng til det alleryngste familiemedlem. Lige her kan du læse meget mere om slyngevugger og hvilke, der er de bedste.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share:

11 måneder siden
0

Sådan kommer du godt gennem julen med en lille ved din side

Julen bør være en dejlig familietid. Men alt for mange ryger i fælden, hvor det hele handler om stress og gaver, og hvor det desværre er meget lidt hyggeligt. Vær ikke en af dem. I stedet skal julen handle om at nyde hinanden i et stille og roligt te...

Share:

bag sjove kager
1 år siden
0

Bag sjove kager derhjemme med disse tips

Hver evigt eneste dag skal der laves mad. Endda flere gange om dagen. Dette kan, af gode grunde, hurtigt blive en del rutinepræget og endda kedeligt. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at sørge for at bryde ud af disse hverdagsrutiner,...

Share: