Tag familien med til Sri Lanka

1 måned siden |  0 comments  |  Fritid

Er I en familie, og har I mindre børn, så kan en tur til Sri Lanka anbefales. Sri Lanka er et land, der byder på et utal af kulturelle og naturskønne oplevelser. Det er samtidig et land, der har masser af byde på for børn. Menneskene i landet er meget gæstfrie, og er altid glade for at snakke med folk udefra og hygge med børnene.

Så hvis I er en familie, der er ved at planlægge den næste ferie, så bør I overveje Sri Lanka. Sri Lanka er et land, der består af en større ø samt en række mindre øer. Landet ligger lige sydøst fra Indiens kyst. Det er et gammelt asiatisk land, der byder på spændene historie og rig natur.

Det er helt bestemt et land, man skal besøge, hvis man gerne vil opleve en kulturel omvæltning og en af de smukkeste naturer i verden. Derudover er der utallige af monumenter fra det antikke Sri Lanka, der har en spændende historie. Der findes også mange sjove dyr i Sri Lanka, som kan være en underholdning for børnene.

Landet har en rig natur og et utal af byer, der er værd af besøge. Læs om byerne her, og bliv klogere. Du kan herunder også læse mere om, hvorfor Sri Lanka er et besøg værd.

Mange flotte byer


Udover at du finder noget af den smukkeste natur, du formentlig har set, så finder du også en lang række historisk spændende byer i landet. Du kan eksempelvis besøge Mihintale, der er kendt for sit store buddhistiske tempel. Byen er et af omdrejningspunkterne for Buddhismens indførelse i landet.

I kan også besøge havnebyen Trincomalee, der er en af de ældste byer i Asien. Dens historie går mere end 2500 år tilbage i tiden, så hvis I interesserer jer for spændene historie, så er den helt sikkert et besøg værd.

Derudover er der også flere byer i Sri Lanka, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Disse byer er blandt andet Kandy og Polonnaruwa, og de byder begge på smuk arkitektur og flotte monumenter. Det er et syn, du ikke ser nogen andre steder i verden.

Der er masser af byer at besøge i Sri Lanka, og de er alle sammen det hele værd. Når du rejser med børn, skal man også tænkt på det praktiske.

Gør ferien praktisk med bleer og pusletaske


Når du skal rejse med små børn, så er der mange ting at huske. Du skal også huske alle dine ting til dig selv, men det er især vigtigt, at du får børnenes praktiske ting med. Dette gælder blandt andet stofbleer, der kan fås mange forskellige steder. Det er en god idé at købe dem med hjemmefra, som dit barn er vandt til i hverdagen.

Derudover er det også en god idé at tage en pusletaske med på ferien. En pusletaske er god til at have med på farten, så bleskiftningen bare går meget lettere. Så husk at medbring en pusletaske, så dit barn hele tiden har en ren numse.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share:

11 måneder siden
0

Sådan kommer du godt gennem julen med en lille ved din side

Julen bør være en dejlig familietid. Men alt for mange ryger i fælden, hvor det hele handler om stress og gaver, og hvor det desværre er meget lidt hyggeligt. Vær ikke en af dem. I stedet skal julen handle om at nyde hinanden i et stille og roligt te...

Share:

bag sjove kager
1 år siden
0

Bag sjove kager derhjemme med disse tips

Hver evigt eneste dag skal der laves mad. Endda flere gange om dagen. Dette kan, af gode grunde, hurtigt blive en del rutinepræget og endda kedeligt. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at sørge for at bryde ud af disse hverdagsrutiner,...

Share: