Tag dit barn med på roadtrip i USA

Roadtrip

1 år siden |  0 comments  |  Fritid

Selvom du har et barn, betyder dette ikke, at du ikke har mulighed for at opleve USA på tætteste hold. Du kan nemlig tage dit barn med på roadtrip i USA, hvor I også har mulighed for at tilrettelægge turen undervejs, så alt kan klares i netop det tempo, som passer dig og din familie. Lej bil i USA, og oplev alle de fantastiske ting, som I har lyst til, og kør eventuelt tværs over landet - læs denne guide som fortæller dig, hvad I skal opleve.

Start i Nord


I det nordlige USA finder du byernes by, New York. Med et eller flere børn på ferien, er det her I skal tilbringe mest tid. I kan nøjes med en dag eller to, hvor I oplever byens pulserende liv, Frihedsgudinden, Central Park og Brooklyn Bridge. Disse er nogle af byens mest karakteristiske seværdigheder og kan sagtens nås på en dag eller to. Når I har fået nok af storbyen, kan I køre op til Niagara Falls, som ligger 4-5 timers kørsel fra New York.

Kør til Syden


Når I har besøgt New York, Niagara Falls og en national park eller to, kan I køre sydpå til eksempelvis Orlando i Florida. Her kan I for børnenes skyld besøge Disney World, som med garanti vil gøre turen for familiens medlemmer unik. Parken er ubegribelig stor, og I gør derfor klogt i at planlægge, hvilken del af parken I vil besøge, og hvor længe I vil være der.
Når I har besøgt Disney World, og børnene er blevet trætte, kan I tage køreturen ned til Key West, som er landets sydligste punkt – det ligger endda sydligere end Mexico. Turen derned er utrolig flot, hvor I vil køre på mindre øer i flere timer, hvor I kan nyde den ubeskrivelige udsigt.

Slut i Vest


Når I har besøgt alt det i syden, som I har drømt om, kan I hoppe på et fly til USA’s vestkyst. Køreturen er utrolig lang, hvis ikke der er nogle absolutte ’must sees’ på vejen for jer. Mange mener, at ’west is best’, og der kan da også være noget om snakken. Her kan I blandt andet besøge en af verdens syv vidundere: Grand Canyon som er en 1800 meter dyb dal-kløft. Afhængig af alderen på jeres børn, kan I også køre et smut forbi Las Vegas og opleve byens helt særlige stemning.

Til sidst kan I slutte af i Los Angeles, hvor I kan besøge Universal Studio, og San Fransisco hvor byens fantastiske arkitektur vil forbløffe jer sammen med deres gule sporvogne og deres ikoniske røde Golden Gate Bridge. Når ferien er slut, hopper I blot på en flyver og drager hjem mod Danmark. I starter altså i den nordlige del af USA, bevæger jer sydpå og slutter i vest. Når I vælger at tage på roadtrip, kan I gøre tingene i jeres tempo og med fordel booke hotel og overnatning undervejs på rejsen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share:

11 måneder siden
0

Sådan kommer du godt gennem julen med en lille ved din side

Julen bør være en dejlig familietid. Men alt for mange ryger i fælden, hvor det hele handler om stress og gaver, og hvor det desværre er meget lidt hyggeligt. Vær ikke en af dem. I stedet skal julen handle om at nyde hinanden i et stille og roligt te...

Share:

bag sjove kager
1 år siden
0

Bag sjove kager derhjemme med disse tips

Hver evigt eneste dag skal der laves mad. Endda flere gange om dagen. Dette kan, af gode grunde, hurtigt blive en del rutinepræget og endda kedeligt. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at sørge for at bryde ud af disse hverdagsrutiner,...

Share: