Sådan forbereder du rejsen med børn

5 måneder siden |  0 comments  |  Livet med børn

Er du ved at gøre klar til sommerferien med børn? At rejse med børn kræver naturligvis lidt mere forberedelse end ellers, og det er derfor vigtigt at du begynder forberedelserne i god tid. Men hvad er egentlig det vigtigste at forberede til en rejse med børn? Det har vi samlet et par tips til i denne artikel.


Planlæg transporten nøje


Når du skal rejse med børn, er det vigtigt at planlægge transporten nøje, for at børnene får en god tur. Det er de færreste børn, der synes det er spændende at køre i bil eller flyve i flere timer, og derfor er det vigtigt at planlægge

Det er vigtigt at planlægge transporten, så der er gode muligheder for pauser til børnene undervejs, hvor de har mulighed for at komme ud og strække benene. Et par timer i en bil føles som meget længere tid for dem, end det gør for voksne og det er vigtigt at tænke ind i planlægningen af rejsen.


Tag ekstra underholdning med til børnene


Til transporten og til mange andre aspekter af rejsen, er det en god idé at have ekstra underholdning med til børnene.

Det er en god idé at have forskelligt legetøj med. Det er selvfølgelig forskelligt, hvor meget plads I har til diverse legetøj, men hvis I fx kører og dermed har gode muligheder for at have forskelligt legetøj med, er det vigtigt at gøre brug af den mulighed.

Hvis I har en iPad eller anden tablet er det desuden fantastisk til at underholde børnene på ferien. Hvis I på forhånd sørger for at installere nogle nye spil, er I garanteret mange timers underholdning der. Det er selvfølgelig vigtigt at tabletten er i god stand og fx ikke har en ødelagt skærm. Hvis jeres iPad fx har en ødelagt skærm, kan I sende den til reparation via www.telerepair.dk inden rejsen.


Hav et godt overblik over det praktiske


I forbindelse med enhver rejse er der forskellige praktiske ting, som er vigtigt at have styr på inden rejsen.

De to vigtigste punkter, som er vigtige at få styr på i god tid inden rejsen er rejseforsikring og pas til alle rejsende.

Ud over det er det fx vigtigt at tjekke op på om det er nødvendigt med vaccinationer til den destinationer I skal rejse til.

Det er samtidig vigtigt at I har godt styr på sundheden blandt hele familien, så alle er klar til en rejse.

I kan samtidig overveje om der er andet I gerne vil have gjort inden rejsen. Det kan fx være nogle af familiemedlemmerne gerne vil klippes inden rejsen, så I er klar til at tage en masse gode billeder. Du kan samtidig også ordne skægget ved at finde en god skægtrimmer, så du har styr på de små detaljer inden din rejse.


Lav en grundig pakkeliste


Det sidste du skal forberede inden rejsen med børn, er at lave en grundig pakkeliste, så I er sikre på at huske det hele.

Alt efter hvor I rejser til, er det meget forskelligt hvad der det vigtigste på jeres pakkeliste. Når pakkelisten skal laves, er det især vigtigt at kigge på hvilket klima I rejser til, og herefter pakke tøj der passer til vejrudsigten.

Det kan fx være det vil være rart at have et par kjoler med, hvis det er ud til at blive varmt under rejsen. Det er også vigtig at pakke godt fodtøj, der passer til vejret, så I har mulighed for at gå rundt uden at få vabler.

Ud over tøj, er der naturligvis meget andet, som skal pakkes. Her er det en god idé at kigge på hvad I bruger af forskellige ting i hverdagen og herefter vurdere hvad der vil være nødvendigt at have med på rejsen, for at I får en god rejse uden at mangle noget hjemmefra.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 måneder siden
0

3 gode måder, du kan slappe af på, når børnene er lagt i seng

Langt de fleste forældre er enige om, at det er et hårdt job at have børn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge tiden efter, de er lagt i seng på, at få slappet af. Det kan du naturligvis gøre på op til flere måder. Derfor handler de...

Share:

FamilieTjek
5 måneder siden
0

Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gø...

Share:

9 måneder siden
0

Sørg for at skrive navn på alt, når jeres lille nye starter i vuggestue

Når jeres lille nye skal til at starte i vuggestue, kommer der pludselig til at være en masse andre børn, der også smider om sig med sutter og strømper. Det kan være irriterende, at du hele tiden skal gå og købe nyt, men hvis du ikke har skrevet navn...

Share: