Sådan fandt Sidse den perfekte klapvogn

Da Sidse Nielsens søn Elias skulle gå fra barnevogn til klapvogn, skabte det først nogle problemer. Sidse og hendes mand havde nemlig svært ved at finde en klapvogn, der passede til lige præcis deres behov.

 

”Vi var ude at kigge på en masse forskellige klapvogne, men havde svært ved at finde en, der var den helt rigtige. Vi har en hund, som vi går lange ture med, og der skulle klapvognen kunne holde til nogle lange ture i forskelligt terræn. Derudover skulle den også være nem at pakke sammen, når vi skal køre på tværs af landet for at besøge vores forældre,” fortæller Sidse Nielsen.

 

Hun og hendes mand var derfor i en række forskellige butikker for at finde frem til den helt rigtige klapvogn, men uden held.

 

”Det var jo lidt irriterende, for vi havde jo faktisk virkelig brug for den klapvogn,” siger Sidse Nielsen. Hun gik derfor på nettet og begyndte at søge efter forskellige løsninger. ”Jeg faldt tilfældigt over siden klapvogn-test.dk. Det viste sig dog at være en rigtig god side. Lige så snart jeg begyndte at læse, kunne jeg se, at her var noget af det, som vi havde ledt efter.”

 

Gennemgik test grundigt og fandt den perfekte klapvogn

 

Sidse Nielsen og hendes mand gennemgik de forskellige klapvogne på klapvogn-test.dk grundigt. De ville være sikre på at finde den helt rigtige klapvogn til deres behov.

 

”Bagefter kan det virke fjollet, at vi brugte så meget tid og energi på det, men der er faktisk virkelig mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når man køber en klapvogn,” siger Sidse Nielsen. ”Først og fremmest var det selvfølgelig vigtigt for os, at den var sikker for vores søn at sidde i. Det skulle være muligt at spænde ham forsvarligt fast, så han ikke faldt ud.”

 

Derudover skulle den også leve op til de andre krav, som parret havde: at den var god til gåture, og at den var nem at klappe sammen.

 

”Og så ville jeg jo gerne have, at det var en pæn klapvogn,” siger Sidse Nielsen. ”Det er nok lidt en pigedrøm for mange: at man har forestillet sig at gå med et sødt barn i en fin klapvogn.”

 

Klapvogn gør livet nemmere

Hjemmesiden klapvogn-test.dk gjorde det nemt for parret at finde frem til den helt rigtige klapvogn, og de er meget glade for den, de har i dag.

 

”Vi er virkelig glade for vores klapvogn og bruger den rigtig meget,” siger Sidse Nielsen. ”Vores søn sidder godt i den, og den er god, når vi skal gå tur med hunden.”

 

Sidse Nielsen og hendes mand har derfor også allerede fået travet en del kilometer med deres klapvogn. Den har også bestået testen med at skulle bagi i bilen, når de skulle hjem og besøge deres forældre.

 

”Den var heldigvis virkelig nem at folde sammen, så det var bare rigtig rart. Når man skal af sted med et lille barn, er der altid en masse ting, som man skal pakke ned. Der er det rart, at klapvognen ikke driller,” siger Sidse Nielsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*