Mor eller far? Forkæl dig selv med et ur

Forkæl dig selv med et ur

1 år siden |  0 comments  |  Livet med børn

Som forælder kommer man hurtigt til at glemme at forkæle sig selv, da det oftest er børnene, som kommer i første række. Husk, at det er helt okay at forkæle sig selv – det er faktisk rigtig vigtigt, at man gør dette! Hvad end det er nyt tøj, en weekend på hotelophold væk fra børnene eller noget helt tredje, er det vigtigt at forkæle sig selv, så man enten får fornyet energien eller blot føler sig pæn i nyt tøj. Du kan også købe et ur i et fedt design, der matcher din stil. Der er faktisk også en helt anden fordel ved at købe et ur, som du kan læse mere om i denne artikel.

Læg telefonen væk


Vi bruger vores smartphones mere og mere, og det kan hurtigt være en tidsrøver at skulle se, hvad klokken er på telefonen flere gange dagligt – vi er nemlig tilbøjelige til lige at logge på Facebook eller tjekke mails, så snart vi har telefonen i hånden. Du kan derfor med fordel købe et lækkert ur, så du er fri for at tage telefonen op af lommen, hver gang du skal se, hvad klokken er. Så kan du nemlig bruge mere tid sammen med dine guldklumper frem for at tjekke de seneste statusopdateringer på Facebook.

Hvor skal du købe et ur?


Rigtig mange danskere køber ure i fysiske butikker, da der oftest skal spenderes en god slat penge – sandheden er dog, at du kan spare dig selv for flere hundrede kroner, hvis du købet dit nye ur online hos eksempelvis Golden Times. Og hvem siger overhovedet, at et ur behøver at koste flere tusinde kroner? Der er efterhånden kommet så mange forskellige urproducenter og mærker, at priserne er blevet presset i bund – du kan altså sagtens finde et flot kvalitetsur, uden at det behøver at springe budgettet.

Et eksempel er Cluse ure, som er både eksperimenterende og enkle i designet og matcher tidens trend og tendenser, og så koster de endda langt under 1.000 kroner.

Hvordan vælger du det rette ur?


Det kan være svært at vælge det rette ur, når der findes utrolig mange forskellige mærker på markedet. Start med at gøre op med dig selv, hvilken farve og stil du gerne vil have dit nye ur i – skal det være sølv eller guld? Skal remmen være læder, metal, tynd eller tyk? Og hvor stort skal uret være? Gå derefter på jagt online og find gerne en hjemmeside, der har flere forskellige mærker, så du nemt kan danne dig et overblik over de mange forskellige modeller og brands. Det er ydermere også vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor mange penge du er villig til at spendere på et nyt ur.

Husk at forkæl dig selv som forælder – det er nemlig noget, vi glemmer alt for ofte. Hvad end det er med nyt tøj til garderoben, rejser eller helt noget helt tredje.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 måneder siden
0

3 gode måder, du kan slappe af på, når børnene er lagt i seng

Langt de fleste forældre er enige om, at det er et hårdt job at have børn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge tiden efter, de er lagt i seng på, at få slappet af. Det kan du naturligvis gøre på op til flere måder. Derfor handler de...

Share:

FamilieTjek
6 måneder siden
0

Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gø...

Share:

6 måneder siden
0

Sådan forbereder du rejsen med børn

Er du ved at gøre klar til sommerferien med børn? At rejse med børn kræver naturligvis lidt mere forberedelse end ellers, og det er derfor vigtigt at du begynder forberedelserne i god tid. Men hvad er egentlig det vigtigste at forberede til en rejse...

Share: