Kom julen i forkøbet

1 måned siden |  0 comments  |  Fritid

Vi kender det allesammen, julen kommer totalt bag på en, hvert eneste år. Pludselig står man der sammen med resten af Danmark og skal købe de sidste julegaver fem minutter i lukketid på lillejuleaften.

Som børnefamilie er julen noget af det dejligste, mest hyggelige og helt afsindigt stressende! Derfor er det en god ide at forsøge at komme julen i forkøbet. Mange af os lover det hvert år; i år er det sidste gang vi står her – næste år skal vi være ude i god tid. Herunder kommer tre gode råd til, hvordan du kan få skovlen under julen og slappe af i december med familien.

Julen 2018, tjek!


Vi er knap færdige med sommeren, før julen begynder at snige sig ind alle steder. Det skal vi lære at udnytte bedre.

Der er ikke hemmeligheder eller pludseligt opståede opgaver, når det kommer til julen. Derfor kan du med stor fordel lave en tjekliste, med ting, der skal gøres inden kalenderen rammer december.

Ting som at tjekke julelysene, julepynten og forberede juletraditionerne.

Skal du for eksempel bage honningkager i december er det nu – i september – dejen skal forberedes, for at være helt klar til julebagningen.

Der er rigtig mange ting, der skal være helt styr på og for ikke at miste overblikket kan du hente inspiration til din tjekliste og hvordan du lettest for tjekket de forskellige punkter af lige inde på siden her.

Julegaverne


I en børnefamilie er julegaverne noget af det vigtigste, især, hvis di spørger børnene. Selv om traditionerne, budgetterne og familierne er forskellige, er der noget alle er enige om og det er glæden ved at give gaver til dem vi holder af.

I julen er de fleste flinke til at lave ønskesedler – og der er ingen skam i at købe det, folk har skrevet på deres lister. Det er jo det, de ønsker sig! Er du modig og vil prøve kræfter med en overraskelse, kan du finde inspiration til alt fra teenageren til svigerfar ved at klikke her.

Kender du ikke den, du skal købe gaver til personligt, er det altid mest smart at forsøge at købe efter listen – eller i hvert fald følge det tema, der bliver lagt ud fra den.

Skal du på den anden side udveksle gaver med dine allernærmeste, kan du slippe fantasien helt løs.

Pakkekalenderen


For at undgå at stå hver aften og skulle fremtrylle de små, sjove pakker til ungernes pakkekalender kan du med fordel holde øjnene åbne året rundt. Falder du over noget, der ville passe ind, kan du sagtens købe det i maj.

Lav for eksempel en kurv på øverste hylde et sted, hvor ungerne ikke kommer og læg tingene der. Så kan du løbende holde øje med, hvor mange du mangler og måske også pakke ind løbende.

Er du ikke samlertypen kan du finde en lang række skønne, færdige pakkekalendere på nettet, hvor du vælger ud fra kriterier som eksempelvis køn, alder eller interesse.

Under alle omstændigheder er det i år, du skal hanke op i dig selv og gå i gang med julen i god tid!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share:

11 måneder siden
0

Sådan kommer du godt gennem julen med en lille ved din side

Julen bør være en dejlig familietid. Men alt for mange ryger i fælden, hvor det hele handler om stress og gaver, og hvor det desværre er meget lidt hyggeligt. Vær ikke en af dem. I stedet skal julen handle om at nyde hinanden i et stille og roligt te...

Share:

bag sjove kager
1 år siden
0

Bag sjove kager derhjemme med disse tips

Hver evigt eneste dag skal der laves mad. Endda flere gange om dagen. Dette kan, af gode grunde, hurtigt blive en del rutinepræget og endda kedeligt. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at sørge for at bryde ud af disse hverdagsrutiner,...

Share: