Indretning – en smags sag

soverum

8 måneder siden |  0 comments  |  Bøger og artikler til voksne

Hvordan vi mennesker vælger at indrette os, er i høj grad en smags sag. Derudover afhænger det også af faktorer som økonomi, behov, familiens størrelse og meget andet. Dog er der en klar tendens i Danmark, og Skandinavien i det hele taget, om at foretrække en minimalistisk stil uden for mange farver, mønstre og detaljer. Dette faktum gælder måske særligt den yngre del af befolkningen. Netop derfor er hvide møbler så populære og udbredte over det danske land. I manges hjem finder man således hvide borde, hvide stole, hvide tv-møbler, hvide sofaborde og sågar hvide sofaer. Sidstnævnte egner sig naturligvis bedst til hjem uden små børn, da hvid som bekendt er en sart farve, hvor skidt og snavs hurtigt ses. Hvide møbler hitter fordi de er med til at skabe en fin og lys atmosfære i et hvert rum, hvilket går perfekt i spind med det  nuværende danske design udtryk.

Forskellige typer af møbler og stilarter


Selvom mange danskere som udgangspunkt er vilde med hvide møbler, så indeholder de danske hjem alligevel mange forskellige stilarter og møbeltyper.

Nogle foretrækker som sagt at bo udpræget minimalistisk med få, men dyre møbler,  samt nøje udvalgte og begrænsede nips genstande og pynt.

Andre bor måske mere ”bohemet” med bløde dasesofaer, lave borde, forskeligt farvede stole, farverigt kunst og for eksempel unikke fund fra al verdens rejser. Nogle trives i rod, mens andre foretrækker hjemmet klinisk rengjort og opryddet. Vores hjem er med andre ord lige så forskellige som vores personligheder. Og netop derfor handler indretning i høj grad om, at finde frem til sin egen personlige stil. Husk på at der ingen egentlige regler er. Man kan sagtens blande nyt med gammelt, dyrt med billigt og hvidt med farver. Lad dig inspirere frem for at kopiere. Kombiner din egen unikke smag med grundlæggende tendenser, på den måde skaber du et personligt hjem med hygge og et moderne look.

Her kan du købe lækre møbler


Møbler kan købes et væld af steder. I landets store interiør butikker og bolighuse, kan du finde stort set alt hvad hjertet måtte begære. Er du på jagt efter et unikt vintage fund, så tag på loppemarkeder eller besøg din lokale genbrugsbutik. Her kan du gøre gode fund til meget få penge. Er du derimod på udkig efter designermøbler, så kan nethandel være en klar fordel. Tit og ofte er der nemlig en del penge at spare på online shopping, grundet den store konkurrence på nettet.

Hvis du eksempelvis er på udkig efter hvide møbler, så tag dig god tid og lad dig inspirere af de mange forskellige bud, som nettet har at tilbyde. Fordelen ved online shopping er nemlig den, at du kan kigge og købe på alle tidspunkter, lige nøjagtigt når det passer ind i dit program – et klart plus for mange mennesker med en travl og hektisk hverdag.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

gammel-dame
8 måneder siden
0

Fryser du om fødderne når du er derhjemme?

Hvis du hører til de mennesker, der næsten altid har kolde hænder og fødder, så ved du præcis, hvor ubehageligt det kan være. Din krops helt naturlige reaktion på kulde er, at den begrænser blodforsyningen til kroppens ekstremiteter, altså hænder og...

Share:

gravid og neglelak
1 år siden
0

Neglelak og gravid – kan man det?

Det kan være enormt vanskeligt at forsøge, at holde styr på alle de mange regler, der vedrører ens graviditet. Noget, der plager mange gravide kvinder, er hvorvidt det er hensigtsmæssigt at bruge neglelak, når man er gravid. For med brugen af neglela...

Share:

Armmånd
1 år siden
0

Gaver til de kommende eller nybagte forældre

Mangler du at finde på en gave til de kommende forældre, eller mangler du lidt inspiration til, hvad du selv kan ønske dig, hvis du selv snart skal være forælder, så læs med i denne artikel, og få et par tips til gode og mindeværdige gaver. Gavekort...

Share: