Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

FamilieTjek

5 måneder siden |  0 comments  |  Livet med børn

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gøre noget ved disse tanker.

Her bliver du nemlig introduceret til FamilieTjek, som er et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde områder i familielivet, hvor det halter. Når disse områder er lokaliseret, så hjælper FamilieTjek dig med at optimere disse områder, således at I som familie kan opnå den optimale trivsel.

Hvad er FamilieTjek helt specifikt?


Helt specifikt er FamilieTjek en e-bog, som er fuld af overvejelser, øvelser og redskaber. Dette indhold er netop det, som skal hjælpe jer til at lokalisere steder, hvor man kan øge trivslen i familien. FamilieTjek kommer både som en pdf fil, hvor du kan printe og tilføje noter i hånden, men den kan også fås i en digital version, hvor du kan skrive noter direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Derved slipper du også for ventetiden, da du altid vil modtage FamilieTjek på mail inden for et par minutter, så du kan komme hurtigt i gang med at leve det harmoniske familieliv.

Hvad indeholder FamilieTjek?


Men hvilke redskaber indeholder FamilieTjek så? Og hvordan kan disse hjælpe din familie?

FamilieTjek indeholder flere forskellige kapitler, som fokuserer på hvert sit vigtige område i familielivet. Disse kapitler indeholder disse elementer:

 • Dybdegående spørgsmål
  - Disse spørgsmål og overvejelser skal hjælpe jer med at lokalisere, hvor problemerne opstår i familien.

 • Hjælp til refleksion samt handling
  - Når man finder ud af, hvor skoen gnaver, så ved man, hvor man skal sætte ind. Gennem refleksioner når man derved til aktiv og konkret handling.

 • Ressourceafdækning
  - Her bliver der kastet lys på de erfaringer, som I allerede har gjort jer som en familie. Hvordan har I for eksempel løst problemer i fortiden?

 • Øvelser
  - I hvert kapitel får I også øvelser, som vil hjælpe jer med at optimere jeres tid og energi, der hvor det virkeligt betyder noget. Igennem disse øvelser får I altså fuld valuta for både jeres tid og jeres energi.

 • Prioritering
  Dette punkt hænger en smule sammen med det ovenstående, men her gælder det i høj grad om at holde overblikket, således at man til hver en tid er på vej mod det endelig mål.

 • Redskabskassen
  - Konkrete redskaber, som kan hjælpe jeres familieliv.


Hvad er målet?


Hvad er en harmonisk familie? Dette spørgsmål vil sikkert blive besvaret meget forskelligt, og derved er målet for FamilieTjek også meget forskelligt fra familie til familie. I bund og grund handler det om at give familien en kærlig behandling, så alle medlemmer trives og føler sig tilfredse. Det skulle gerne styrke alle de interne relationer i familien, hvilket især også gælder for parforholdet, som er fundamentet for hele familien.

Så hvis du ikke vil bruge mere tid og energi på at overveje, hvordan din familie kunne leve mere harmonisk, så kan du nu bruge disse ressourcer på rent faktisk at gøre noget ved det.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 måneder siden
0

3 gode måder, du kan slappe af på, når børnene er lagt i seng

Langt de fleste forældre er enige om, at det er et hårdt job at have børn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge tiden efter, de er lagt i seng på, at få slappet af. Det kan du naturligvis gøre på op til flere måder. Derfor handler de...

Share:

5 måneder siden
0

Sådan forbereder du rejsen med børn

Er du ved at gøre klar til sommerferien med børn? At rejse med børn kræver naturligvis lidt mere forberedelse end ellers, og det er derfor vigtigt at du begynder forberedelserne i god tid. Men hvad er egentlig det vigtigste at forberede til en rejse...

Share:

9 måneder siden
0

Sørg for at skrive navn på alt, når jeres lille nye starter i vuggestue

Når jeres lille nye skal til at starte i vuggestue, kommer der pludselig til at være en masse andre børn, der også smider om sig med sutter og strømper. Det kan være irriterende, at du hele tiden skal gå og købe nyt, men hvis du ikke har skrevet navn...

Share: