Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

FamilieTjek

2 måneder siden |  0 comments  |  Livet med børn

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gøre noget ved disse tanker.

Her bliver du nemlig introduceret til FamilieTjek, som er et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde områder i familielivet, hvor det halter. Når disse områder er lokaliseret, så hjælper FamilieTjek dig med at optimere disse områder, således at I som familie kan opnå den optimale trivsel.

Hvad er FamilieTjek helt specifikt?


Helt specifikt er FamilieTjek en e-bog, som er fuld af overvejelser, øvelser og redskaber. Dette indhold er netop det, som skal hjælpe jer til at lokalisere steder, hvor man kan øge trivslen i familien. FamilieTjek kommer både som en pdf fil, hvor du kan printe og tilføje noter i hånden, men den kan også fås i en digital version, hvor du kan skrive noter direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Derved slipper du også for ventetiden, da du altid vil modtage FamilieTjek på mail inden for et par minutter, så du kan komme hurtigt i gang med at leve det harmoniske familieliv.

Hvad indeholder FamilieTjek?


Men hvilke redskaber indeholder FamilieTjek så? Og hvordan kan disse hjælpe din familie?

FamilieTjek indeholder flere forskellige kapitler, som fokuserer på hvert sit vigtige område i familielivet. Disse kapitler indeholder disse elementer:

 • Dybdegående spørgsmål
  - Disse spørgsmål og overvejelser skal hjælpe jer med at lokalisere, hvor problemerne opstår i familien.

 • Hjælp til refleksion samt handling
  - Når man finder ud af, hvor skoen gnaver, så ved man, hvor man skal sætte ind. Gennem refleksioner når man derved til aktiv og konkret handling.

 • Ressourceafdækning
  - Her bliver der kastet lys på de erfaringer, som I allerede har gjort jer som en familie. Hvordan har I for eksempel løst problemer i fortiden?

 • Øvelser
  - I hvert kapitel får I også øvelser, som vil hjælpe jer med at optimere jeres tid og energi, der hvor det virkeligt betyder noget. Igennem disse øvelser får I altså fuld valuta for både jeres tid og jeres energi.

 • Prioritering
  Dette punkt hænger en smule sammen med det ovenstående, men her gælder det i høj grad om at holde overblikket, således at man til hver en tid er på vej mod det endelig mål.

 • Redskabskassen
  - Konkrete redskaber, som kan hjælpe jeres familieliv.


Hvad er målet?


Hvad er en harmonisk familie? Dette spørgsmål vil sikkert blive besvaret meget forskelligt, og derved er målet for FamilieTjek også meget forskelligt fra familie til familie. I bund og grund handler det om at give familien en kærlig behandling, så alle medlemmer trives og føler sig tilfredse. Det skulle gerne styrke alle de interne relationer i familien, hvilket især også gælder for parforholdet, som er fundamentet for hele familien.

Så hvis du ikke vil bruge mere tid og energi på at overveje, hvordan din familie kunne leve mere harmonisk, så kan du nu bruge disse ressourcer på rent faktisk at gøre noget ved det.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

far og barn ligger i seng og sover
9 måneder siden
0

Sådan sørger du for at dit barn sover godt

Børn er fantastiske og glæden ved dem er enorm, men der er ingen tvivl om, at de er skønnest, når de har sovet godt. Et udhvilet barn er ideelt hvis man er forældre, for så snart barnet ikke har sovet godt kan der opstå mange sure komplikationer og u...

Share:

1 år siden
0

Grunde til at blive sæddonor

Der er flere og flere mænd rundt om i Danmark, der er begyndt at donere sæd. Det er godt, for behovet er stigende og der mangler næsten altid kvalificerede donorer, som lever op til de mange krav, der efterhånden stilles. Der er mange grunde til, hv...

Share:

Pool
1 år siden
0

Klar til badeferien med børn – læs med her

At holde ferie er skønt, og det er den perfekte mulighed for at have kvalitetstid sammen som familie. I har her mulighed for at koble af fra den ellers stressede og rutineprægede hverdag, og I kan i stedet nyde hinandens selskab. Masser af grin, gode...

Share: