Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

FamilieTjek

3 måneder siden |  0 comments  |  Livet med børn

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gøre noget ved disse tanker.

Her bliver du nemlig introduceret til FamilieTjek, som er et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde områder i familielivet, hvor det halter. Når disse områder er lokaliseret, så hjælper FamilieTjek dig med at optimere disse områder, således at I som familie kan opnå den optimale trivsel.

Hvad er FamilieTjek helt specifikt?


Helt specifikt er FamilieTjek en e-bog, som er fuld af overvejelser, øvelser og redskaber. Dette indhold er netop det, som skal hjælpe jer til at lokalisere steder, hvor man kan øge trivslen i familien. FamilieTjek kommer både som en pdf fil, hvor du kan printe og tilføje noter i hånden, men den kan også fås i en digital version, hvor du kan skrive noter direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Derved slipper du også for ventetiden, da du altid vil modtage FamilieTjek på mail inden for et par minutter, så du kan komme hurtigt i gang med at leve det harmoniske familieliv.

Hvad indeholder FamilieTjek?


Men hvilke redskaber indeholder FamilieTjek så? Og hvordan kan disse hjælpe din familie?

FamilieTjek indeholder flere forskellige kapitler, som fokuserer på hvert sit vigtige område i familielivet. Disse kapitler indeholder disse elementer:

 • Dybdegående spørgsmål
  - Disse spørgsmål og overvejelser skal hjælpe jer med at lokalisere, hvor problemerne opstår i familien.

 • Hjælp til refleksion samt handling
  - Når man finder ud af, hvor skoen gnaver, så ved man, hvor man skal sætte ind. Gennem refleksioner når man derved til aktiv og konkret handling.

 • Ressourceafdækning
  - Her bliver der kastet lys på de erfaringer, som I allerede har gjort jer som en familie. Hvordan har I for eksempel løst problemer i fortiden?

 • Øvelser
  - I hvert kapitel får I også øvelser, som vil hjælpe jer med at optimere jeres tid og energi, der hvor det virkeligt betyder noget. Igennem disse øvelser får I altså fuld valuta for både jeres tid og jeres energi.

 • Prioritering
  Dette punkt hænger en smule sammen med det ovenstående, men her gælder det i høj grad om at holde overblikket, således at man til hver en tid er på vej mod det endelig mål.

 • Redskabskassen
  - Konkrete redskaber, som kan hjælpe jeres familieliv.


Hvad er målet?


Hvad er en harmonisk familie? Dette spørgsmål vil sikkert blive besvaret meget forskelligt, og derved er målet for FamilieTjek også meget forskelligt fra familie til familie. I bund og grund handler det om at give familien en kærlig behandling, så alle medlemmer trives og føler sig tilfredse. Det skulle gerne styrke alle de interne relationer i familien, hvilket især også gælder for parforholdet, som er fundamentet for hele familien.

Så hvis du ikke vil bruge mere tid og energi på at overveje, hvordan din familie kunne leve mere harmonisk, så kan du nu bruge disse ressourcer på rent faktisk at gøre noget ved det.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

1 år siden
0

Hold vinterferie i Danmark

Vinterferien falder i februar, hvor man ofte forventer mørkt og koldt vejr i Danmark. Derfor er der ikke mange, der tænker på Danmark som en destination, når man taler om vinterferie. Vejret betyder dog ikke, at man ikke kan holde en fantastisk vinte...

Share:

Pool
1 år siden
0

Klar til badeferien med børn – læs med her

At holde ferie er skønt, og det er den perfekte mulighed for at have kvalitetstid sammen som familie. I har her mulighed for at koble af fra den ellers stressede og rutineprægede hverdag, og I kan i stedet nyde hinandens selskab. Masser af grin, gode...

Share:

sådan rejser du med børn
8 måneder siden
0

4 Gode råd til at rejse med børn (det er nemmere end du tror)

Mange tror, at der er svært at rejse med børn. Det afholder måske mange fra at tage sydpå med hele familien, og det er en skam. Man kan sagtens rejse langt med sine børn, det kræver blot lidt mere forberedelse. Hvis du gør din forberedelse rigtigt, k...

Share: