Gaver til de kommende eller nybagte forældre

Armmånd

1 år siden |  0 comments  |  Bøger og artikler til voksne

Mangler du at finde på en gave til de kommende forældre, eller mangler du lidt inspiration til, hvad du selv kan ønske dig, hvis du selv snart skal være forælder, så læs med i denne artikel, og få et par tips til gode og mindeværdige gaver.

Gavekort til fotosession


De fleste forældre får foreviget deres lille nyfødte ved at tage hundredvis af billeder af deres guldklump, men også mange forældre tager til en professionel fotograf for at få taget billeder af hele familien samlet. En rigtig god og brugbar gave er derfor at give et gavekort til en fotosession. Forældrene kan så selv overveje, om de vil være med på billederne, eller om det udelukkende skal være den lille, der bliver fotograferet. Så er den lille i hvert fald foreviget, og de kommende forældre kan altid mindes.

Klippekort til dagligdagsting


Især førstegangsforældre kan blive overraskede over, hvor hårdt det er at blive forældre, og hvor lidt tid og ikke mindst overskud der er til at ordne dagligdagstingene, såsom indkøb, opvask, tøjvask og rengøring. Her kan du vise, hvor hjælpsom en ven eller veninde du er, ved at give et hjemmelavet klippekort til at hjælpe til med dagligdagstingene. Det kan være at slå græs, handle ind, gøre rent, lægge vasketøj sammen og så videre. Det er også en rigtig god metode til lige at få en hyggesnak, mens du gør dit vennepar en rigtig god tjeneste.

Smykker til moren


Egentlig behøver smykkegaven ikke kun være til moren, da der i dag også findes mange flotte smykker til mænd. Dog er det oftest kvinder, der sætter størst pris på smykker. Værd at huske er, at et armbånd oftest er et bedre smykke for moren til en lille nyfødt, da halskæder er nemme for de små fingre at få fat i og rive i stykker. Især blandt yngre kvinder er sølvarmbånd mere populære end guld end hos de lidt ældre, der ofte foretrækker smykker i guld. Der findes også mange smykker, hvor navnene på børnene og/eller kæresten bliver indgraveret i selve smykket, og disse er især i den seneste tid blevet meget populære.

Gavekort til paroplevelse


Vil du give en gave til det kommende forældrepar, inden de bliver forældre, er et gavekort til brunch, cafebesøg eller biograf en rigtig god gaveide. Mange glemmer at pleje parforholdet, efter de er blevet forældre, så at få et gavekort til en hyggelig paroplevelse vil helt sikkert falde i god jord. Det er ikke sikkert, at nybagte forældre har overskud og tid til at tage i biografen eller på café, så en god ide er at give gavekortet, inden de bliver forældre.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

gammel-dame
9 måneder siden
0

Fryser du om fødderne når du er derhjemme?

Hvis du hører til de mennesker, der næsten altid har kolde hænder og fødder, så ved du præcis, hvor ubehageligt det kan være. Din krops helt naturlige reaktion på kulde er, at den begrænser blodforsyningen til kroppens ekstremiteter, altså hænder og...

Share:

soverum
9 måneder siden
0

Indretning – en smags sag

Hvordan vi mennesker vælger at indrette os, er i høj grad en smags sag. Derudover afhænger det også af faktorer som økonomi, behov, familiens størrelse og meget andet. Dog er der en klar tendens i Danmark, og Skandinavien i det hele taget, om at fore...

Share:

gravid og neglelak
1 år siden
0

Neglelak og gravid – kan man det?

Det kan være enormt vanskeligt at forsøge, at holde styr på alle de mange regler, der vedrører ens graviditet. Noget, der plager mange gravide kvinder, er hvorvidt det er hensigtsmæssigt at bruge neglelak, når man er gravid. For med brugen af neglela...

Share: