Fryser du om fødderne når du er derhjemme?

gammel-dame

8 måneder siden |  0 comments  |  Bøger og artikler til voksne

Hvis du hører til de mennesker, der næsten altid har kolde hænder og fødder, så ved du præcis, hvor ubehageligt det kan være.

Din krops helt naturlige reaktion på kulde er, at den begrænser blodforsyningen til kroppens ekstremiteter, altså hænder og fødder, for at sikre at der nedkøles så lidt blod som muligt. Der kan nu også være andre grunde, hvis du har kolde fingre og tæer, selv om du ikke opholder dig i kulde, og den mest almindelige forklaring er et forringet blodomløb.

Uanset hvad det skyldes, så er det ikke rart, og føler du, at du altid går rund med kolde tæer, så er det en rigtig god idé, at du anskaffer dig et par hjemmesko, som du kan have på, når du er derhjemme. Hvis man har kolde fødder, kan man nemt komme til at føle sig kold over hele kroppen, og det er der jo ikke nogen, der bryder sig om.

Gode ergonomiske hjemmesko både støtter og varmer


Din livskvalitet afgøres af mange forskellige faktorer, men din sundhed generelt er naturligvis væsentlig. Det gælder også dine fødder, for hvis du har sunde fødder, så giver det bedre livskvalitet. Ikke mindst efterhånden som du bliver ældre, betyder dine fødders sundhed noget for dit generelle velbefindende. Også fordi det hænger sammen med din lyst og evne til at bevæge dig.

Når man er derhjemme, har man måske ikke brug for at bevæge sig meget, men det betyder stadig noget, at dine fødder har det godt og varmt. De rigtige hjemmesko giver både god støtte og holder fødderne varme. Med et par gode ergonomiske sko til brug derhjemme, slipper du for kolde tæer og passer samtidig godt på dine fødder.

Sørg for at vælge en behagelig hjemmesko, så de sidder godt på dine fødder, støtter godt og holder dine fødder dejlig varme. Du kan få hjemmesko i uld, som med sikkerhed kan holde selv de koldeste fødder varme.

Vælg hjemmesko der sidder godt på foden


Der er nogle mennesker, som er særligt udfordrede, når det handler om at holde deres fødder sunde. Det gælder, hvis du har gigt eller diabetes, men også hvis hører til de mennesker, som bare altid har kolde tæer, fordi det bare er rigtig ubehageligt at fryse om fødderne.

Hvis man sidder stille, kan det være skønt bare at lægge et tæppe over sine ben og fødder, og så skal man nok for varmen. Men problemet opstår, når man skal rejse sig fra stolen eller sofaen og må efterlade tæppet og dermed også varmen. Pludselig fryser man over det hele og ikke kun på fødderne. Derfor er hjemmesko en langt smartere løsning, så man ikke skal varmes op forfra, hver gang man har ordnet noget i en anden del af huset eller hentet lidt mad i køkkenet.

Sørger du for at købe hjemmesko af høj kvalitet, så du ikke bare har varme fødder, men også får god støtte til dine fødder, så du kan holde dig i gang derhjemme i mange timer, uden at få ømme fødder og trætte ben.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

soverum
8 måneder siden
0

Indretning – en smags sag

Hvordan vi mennesker vælger at indrette os, er i høj grad en smags sag. Derudover afhænger det også af faktorer som økonomi, behov, familiens størrelse og meget andet. Dog er der en klar tendens i Danmark, og Skandinavien i det hele taget, om at fore...

Share:

gravid og neglelak
1 år siden
0

Neglelak og gravid – kan man det?

Det kan være enormt vanskeligt at forsøge, at holde styr på alle de mange regler, der vedrører ens graviditet. Noget, der plager mange gravide kvinder, er hvorvidt det er hensigtsmæssigt at bruge neglelak, når man er gravid. For med brugen af neglela...

Share:

Armmånd
1 år siden
0

Gaver til de kommende eller nybagte forældre

Mangler du at finde på en gave til de kommende forældre, eller mangler du lidt inspiration til, hvad du selv kan ønske dig, hvis du selv snart skal være forælder, så læs med i denne artikel, og få et par tips til gode og mindeværdige gaver. Gavekort...

Share: