Få tid til at motionere som forælder

motion for forældre

2 måneder siden |  0 comments  |  Fritid

Som forælder kender du det sikkert meget godt – man har intentioner om at få strammet kroppen op og komme i bedre form. Det sker bare ikke rigtig. Det er svært at finde tid til at gå i fitnesscenteret og ofte virker det uoverkommeligt først at skulle transportere sig selv derhen. Et godt alternativ vil være at investere i dine yndlings træningsmaskiner i stedet, som kan stå hjemme. Derved kan du nemt og hurtigt gå til og fra træningen, som det lige passer ind i dagens program.

Start med et løbebånd og forbedre konditionen

Der er rigtig mange trænings maskiner at vælge imellem. Nogle af de mest populære er et løbebånd og en romaskine. Hvis du gerne vil starte ud med at forbedre konditionen, så vild et være oplagt at begynde med et løbebånd. Konditionstræningen styrker både dine muskler, men i høj grad også hjerte og lunger. Når du får et sundere kredsløb, vil du kunne mærke, at du får en dejlig fornyet energi og mere overskud.
Start med at løbe i små intervaller hver dag, så du ikke sætter for store mål, som risikerer at forpurre træningen, da man let kan komme til at springe over, hvis det virker som en stor mundfuld. Tag det derfor stille og roligt, i dit eget tempo. Med et løbebånd kan man skifte hastighed, hældning og meget andet, så man bruger musklerne på forskellige måder.

Tilføj en romaskine og styrk dine muskler

Det næste træk kunne være at anskaffe sig en romaskine. Denne trænings maskine styrker mange muskler i hele kroppen. En kombination mellem løbebåndet og romaskinen er derfor den ultimative kombination, hvis du både vil stramme kroppen op og få nogle stærkere muskler, men samtidig også gerne vil være i god form.

Få råd til løbebånd og romaskine ved at spare penge med håndværkerfradrag

Men hvordan får man så lige råd til disse fine maskiner, hvis det ikke lige var med i planen fra start af? Et sted, hvor du kan spare penge, er ved at benytte dig af håndværkerfradraget, når du får brug for en håndværker. Er der derfor nogle ting, som du gerne vil have bygget, eksempelvis en ny carport, eller er i ved at bygge nyt hus, så kan i spare en del penge ved at gøre brug af håndværkerfradraget – og vupti! Så er der frigjort penge, som du kan øremærke til at pleje din krop og velvære med det rette trænings udstyr.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share:

11 måneder siden
0

Sådan kommer du godt gennem julen med en lille ved din side

Julen bør være en dejlig familietid. Men alt for mange ryger i fælden, hvor det hele handler om stress og gaver, og hvor det desværre er meget lidt hyggeligt. Vær ikke en af dem. I stedet skal julen handle om at nyde hinanden i et stille og roligt te...

Share:

bag sjove kager
1 år siden
0

Bag sjove kager derhjemme med disse tips

Hver evigt eneste dag skal der laves mad. Endda flere gange om dagen. Dette kan, af gode grunde, hurtigt blive en del rutinepræget og endda kedeligt. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at sørge for at bryde ud af disse hverdagsrutiner,...

Share: