Få tid til at motionere som forælder

motion for forældre

1 måned siden |  0 comments  |  Fritid

Som forælder kender du det sikkert meget godt – man har intentioner om at få strammet kroppen op og komme i bedre form. Det sker bare ikke rigtig. Det er svært at finde tid til at gå i fitnesscenteret og ofte virker det uoverkommeligt først at skulle transportere sig selv derhen. Et godt alternativ vil være at investere i dine yndlings træningsmaskiner i stedet, som kan stå hjemme. Derved kan du nemt og hurtigt gå til og fra træningen, som det lige passer ind i dagens program.

Start med et løbebånd og forbedre konditionen

Der er rigtig mange trænings maskiner at vælge imellem. Nogle af de mest populære er et løbebånd og en romaskine. Hvis du gerne vil starte ud med at forbedre konditionen, så vild et være oplagt at begynde med et løbebånd. Konditionstræningen styrker både dine muskler, men i høj grad også hjerte og lunger. Når du får et sundere kredsløb, vil du kunne mærke, at du får en dejlig fornyet energi og mere overskud.
Start med at løbe i små intervaller hver dag, så du ikke sætter for store mål, som risikerer at forpurre træningen, da man let kan komme til at springe over, hvis det virker som en stor mundfuld. Tag det derfor stille og roligt, i dit eget tempo. Med et løbebånd kan man skifte hastighed, hældning og meget andet, så man bruger musklerne på forskellige måder.

Tilføj en romaskine og styrk dine muskler

Det næste træk kunne være at anskaffe sig en romaskine. Denne trænings maskine styrker mange muskler i hele kroppen. En kombination mellem løbebåndet og romaskinen er derfor den ultimative kombination, hvis du både vil stramme kroppen op og få nogle stærkere muskler, men samtidig også gerne vil være i god form.

Få råd til løbebånd og romaskine ved at spare penge med håndværkerfradrag

Men hvordan får man så lige råd til disse fine maskiner, hvis det ikke lige var med i planen fra start af? Et sted, hvor du kan spare penge, er ved at benytte dig af håndværkerfradraget, når du får brug for en håndværker. Er der derfor nogle ting, som du gerne vil have bygget, eksempelvis en ny carport, eller er i ved at bygge nyt hus, så kan i spare en del penge ved at gøre brug af håndværkerfradraget – og vupti! Så er der frigjort penge, som du kan øremærke til at pleje din krop og velvære med det rette trænings udstyr.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

fødselsdag
1 år siden
3

Den perfekte 10 års fødselsdag

Her kan du læse alt om hvordan du holder den helt perfekte 10 års fødselsdag. Hold den i haven (og husk et festtelt) Der er virkelig gang i den, når 10-årige er til fødselsdag. Nogle forældre synes, at der sker lidt for meget og er bange for, at hele...

Share:

Far-krop
1 år siden
0

Sådan slipper du af med farkroppen

Som nybagt far har man nok at se til. Dit barn kræver masser af opmærksomhed og tid. Det er jo din lille guldklump, og han eller hun må ikke mangle noget. Udover det har du måske også et fuldtidsarbejde, som også skal passes. For at få tingene til at...

Share:

9 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share: