Få råd til mere som forælder

Lav mad

1 år siden |  0 comments  |  Bøger og artikler til voksne

Børn er det mest fantastiske i verden – og enhver forælder ved, at det dejligste barn er ens eget. Det dyreste barn er dog også altid ens eget. Og et barn kan være rigtig dyrt. Det koster utrolig meget at have et barn. Der skal købes nyt tøj, nyt legetøj, mad, bøger og så videre. De famøse børnepenge er svære at få til at slå til i de fleste tilfælde, og derfor er der også rigtig mange børnefamilier, der leder efter steder i budgettet, hvor de kan spare. Det kan nemlig være svært at få økonomien til at gå op med et barn i huset – især hvis man også gerne vil have råd til noget som forælder. Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan få råd til mere til dig selv.

Sælg ud


Hvis du gerne vil have lidt ekstra penge, kan du forsøge at sælge ud af jeres ting. Det er blevet utrolig moderne at sælge ud af sine ting og købe brugte ting – du kan altså se, om der er nogle, der vil købe dine brugte ting. Måske har du noget børnetøj liggende, der er blevet for småt, eller en PlayStation, der ikke længere bliver brugt. Sæt det til salg på nettet eller tag på loppemarked med familien – pengene, du tjener, er dine egne, og du kan bruge dem på det, du vil.

Køb brugt


Ligesom man kan tjene penge ved at sælge sine ting, kan man også spare penge ved at købe brugt. Har du for eksempel overvejet at købe noget børnetøj brugt fremfor nyt? Ofte kan man finde brugt tøj uden brugsspor til billige penge.

Optag et lån


Har I noget særligt, I gerne vil bruge penge på? I så fald kan I overveje at optage et lån, der kan hjælpe jer med at finansiere jeres drømme. Det er blevet ganske nemt at optage et lån; eksempelvis kan du blot finde et lånefirma online og ansøge om et lån derigennem.

Lav selv mad


Vælger I nogen gange den nemme løsning, når det kommer til aftensmaden? Det kan være lækkert og nemt at hente mad udefra. Det kan dog være dyrt i forhold til at lave maden selv. Vil I have flere penge til jer selv, kan I derfor overveje at spare penge på denne post, der fylder mere hos de fleste, end de vil indrømme.

Gennemgå jeres konti


Ved I ikke, hvor jeres penge forsvinder hen? Hvis I ikke ved, hvor I kan spare penge, kan I med fordel gennemgå jeres konti. Således får I et klart overblik over, hvad I bruger penge på – og hvor I tilsvarende kan spare penge, som I kan bruge på andre og sjovere ting til jer selv.

Omlæg jeres lån


Hvis I har lån, kan I forsøge at se, om de kan omlægges. Ofte kan man få omlagt sine lån, så de bliver billigere. De penge, I sparer, kan I bruge på jer selv og det, I har lyst til.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

gammel-dame
8 måneder siden
0

Fryser du om fødderne når du er derhjemme?

Hvis du hører til de mennesker, der næsten altid har kolde hænder og fødder, så ved du præcis, hvor ubehageligt det kan være. Din krops helt naturlige reaktion på kulde er, at den begrænser blodforsyningen til kroppens ekstremiteter, altså hænder og...

Share:

soverum
8 måneder siden
0

Indretning – en smags sag

Hvordan vi mennesker vælger at indrette os, er i høj grad en smags sag. Derudover afhænger det også af faktorer som økonomi, behov, familiens størrelse og meget andet. Dog er der en klar tendens i Danmark, og Skandinavien i det hele taget, om at fore...

Share:

gravid og neglelak
1 år siden
0

Neglelak og gravid – kan man det?

Det kan være enormt vanskeligt at forsøge, at holde styr på alle de mange regler, der vedrører ens graviditet. Noget, der plager mange gravide kvinder, er hvorvidt det er hensigtsmæssigt at bruge neglelak, når man er gravid. For med brugen af neglela...

Share: