Få en nemmere hverdag til dig med små børn

1 måned siden |  0 comments  |  Livet med børn

En hverdag med små børn kan være trættende at få til at hænge sammen. Pasning, rengøring og madlavning er kun få af de ting, som kan gøre en forælder træt. Der findes dog måder at gøre hverdagen nemmere på. Her kommer nogle forslag til at gøre din families hverdag nemmere.

Måltidskassen


De seneste par år er det gået hen og blevet utroligt populært at købe dagligvarer ind på internettet. Det er nemt bare med et par klik på computeren, og så er dagligvarerne ude foran din dør et par dage efter.
En anden ting er måltidskassen. Til dig med den travle børnefamilie kan det godt være stressende at det første, som du skal tænke på, når du kommer hjem fra arbejde er aftensmaden. Det behøver dog ikke være sådan. Med en måltidskasse kan du nemt få sendt ingredienserne hjem til din aftensmad. Kasserne indeholder typisk 1-6 måltider og til 1-6 personer. Det er ret smart og du sparer utroligt meget tid, da du ikke skal ud og handle ind, samt finde på ideerne til aftensmaden. Dem bringer måltidskassen skam også i form af en masse opskrifter. Sammenlign og find din forhandler af måltidskasser her.

Køb en vikle


En vikle er til dig, som har et lille nyfødt spædbarn eller venter en lille ny i den nærmeste fremtid. En vikle er en smart og nem løsning til at bære rundt på dit barn. På den måde slipper du for den helt store barnevogn, hvor end du skal hen. Den kan nemt bruges når du f.eks. skal handle ind.
Det er bare et stykke stof, som kan vikles på mange måder. Så kan du selv bestemme, hvordan dit barn skal bæres på dig. Så kan du være så tæt på dit lille barn, som du ønsker. Læs her om hvordan du bruger en vikle her.

Strækvikle


En strækvikle er en variant, som kan bringe dig og dit lille barn tættere sammen. En strækvikle er også blot et langt stykke stof, som er lavet af blødt stof, som kan give sig.
Ved brug af en strækvikle giver du dit lille barn omgivelserne, som minder om dengang de lå inde i maven. Det gør dem trygge, og de kan ligge i en strækvikle i mange timer.

En strækvikle kan godt være lidt dyr, men er helt klart pengene værd. Du vil opleve en vis frihed, ved at du ikke skal have en stor barnevogn med dig.
En strækvikle kan købes for 300-400 kr. De helt dyre strækvikler som koster over 1000 kr. har typisk noget ekstra elasticitet eller er lavet af noget specielt stof, som kan være mere behageligt for dit barn at ligge svøbt i. Læs mere her om strækviklen på denne side.

Ved brug af en strækvikle eller måltidskasser, får du helt sikkert en nemmere hverdag for dig og din børnefamilie. Så får du tid til alt det, som virkelig betyder noget. Kvalitetstid til børnene og resten af familien i en travl hverdag.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 måneder siden
0

3 gode måder, du kan slappe af på, når børnene er lagt i seng

Langt de fleste forældre er enige om, at det er et hårdt job at have børn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge tiden efter, de er lagt i seng på, at få slappet af. Det kan du naturligvis gøre på op til flere måder. Derfor handler de...

Share:

FamilieTjek
5 måneder siden
0

Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gø...

Share:

5 måneder siden
0

Sådan forbereder du rejsen med børn

Er du ved at gøre klar til sommerferien med børn? At rejse med børn kræver naturligvis lidt mere forberedelse end ellers, og det er derfor vigtigt at du begynder forberedelserne i god tid. Men hvad er egentlig det vigtigste at forberede til en rejse...

Share: