Bordfodbold er for både de store og de små

1 år siden |  0 comments  |  Fritid

Bordfodbold er et spil, som de fleste af os på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med og prøvet at spille. Det er da som sådan også et spil, hvor de fleste kan være med, voksne som børn. Mange af de unge forældre, som er i 30’erne i dag, har selv prøvet at spille bordfodbold i fritidshjemmet eller ungdomsklubben, og det kan forklare, hvorfor spillet er blevet så populært på arbejdspladsen.

Men bordfodbold er stadig populært blandt de helt små i SFO’en. Faktisk er spillet en fantastisk måde, hvorpå voksne og børn kan være sammen på og på en helt anden måde end ellers. Det er væsenligt nemmere at blive en del af et fællesskab, når man har noget at dyrke fællesskabet omkring. Man behøver nemlig ikke nødvendigvis at have så meget at tale om, før man begynder at spille, men ofte ender det med, at man har fået sig nogle nye venner! Dette gælder ikke kun bordfodbold, men også rigtig fodbold, billard og så mange andre spil, som er nemme at komme i gang med, og hvor mange andre børn og voksne deltager.

Når man skal ud og købe et bordfodboldbord, er det naturligvis vigtigt at vide, hvor man kan få de forskellige modeller. Ligeså vigtigt er det at have en idé om, hvad man søger – skal det være et bord i standard størrelse, eller skal det være et i børnestørrelse? Hvordan skal bordet ideelt ligge prismæssigt? Hvor mange bolde regner du med at få brug for? Heldigvis er det nemt at få et overblik, hvis man søger efter bordfodbold online. På internettet kan man altid let finde de mest populære borde i dedikerede webshops eller varehuse.

Bordfodboldborde til de store


Hvis man søger på Bordfodbolden.dk eller en lignende hjemmeside, vil man kunne finde mange forskellige borde i voksenstørrelse og i mange prisklasser. De fleste borde i god kvalitet ligger prismæssigt på en 3000-4000 kroner, men så får man også nogle rigtigt flotte og solide borde, som man kan bruger i årtier, hvis bordet behandles ordentligt.

Nogle af de mest populære bordfodboldborde i Danmark er fremstillet af de italienske producenter Roberto Sport og Garlando samt de franske fabrikanter Bonzini og Rene Pierre. Danske mærker omfatter blandt andet Stanlord bordfodbold samt Megaleg. Disse borde er fremstillet i Kina og importeret til Danmark og er gerne lidt billigere end de nævnte franske og italienske brands, som har været på markedet siden slutningen af 1940’erne.

Et bord, som er rigtigt populært er bordet Stanlord Capri, som kommer med teleskopstænger og en spilleflade af linoleum. Dette smukke bord har en smuk og elegant buet underside og kommer forsynet med LED-lys, så spillebanen altid er oplyst, selv i rum med dæmpet belysning. Dette gør bordet meget populært til især fredagsbaren.

Bordfodbold for de små


Bordfodbold er jo også populært for de små, og voksne, som spiller i dag, startede da også som børn med at spille bordfodbold – i ungdomsklubben eller derhjemme. Bordfodboldborde til børn kommer også i forskellige størrelser og prisklasser. Et eksempel på dette bord er Stanlord Danish Dynamite Junior som er et bord, der er fremstillet i standarddesign, men hvor bordets størrelse bare er en del mindre en standardborde, og derfor passer perfekt til børn!

Der findes også andre borde til børn på markedet. Nogle af disse er multiborde, som inkluderer flere bordspil i et. Nogle af disse borde kommer med helt op til 15 forskellige spil i ét! Derved vil man foruden at kunne spille bordfodbold også kunne muntre sig med billard, snooker, skak, backgammon og mange andre spil, hvis man bliver træt at at spille fodbold på bordet.

Endelig findes der fodboldborde uden ben, som blot stilles direkte på gulvet eller på køkkenbordet. Disse borde har den fordel, at de er meget lette at flytte rundt på, og at de meget nemt kan gemmes af vejen, når de ikke skal bruges mere. Således kan man gemme fodboldspillet væk i skabet eller under sengen, hvis der kommer gæster på besøg.

Der er mange muligheder for at spille bordfodbold!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden
0

Julegaveidéer til dit barn

Julen kommer nærmere og nærmere og hos de forældre, som endnu ikke har fået købt gaver til børnene, vil følelsen af den klassiske julestress stå og banke på døren igen i år. Vi har tidligere lavet et indlæg om, hvordan man finder den rigtige gave til...

Share:

11 måneder siden
0

Sådan kommer du godt gennem julen med en lille ved din side

Julen bør være en dejlig familietid. Men alt for mange ryger i fælden, hvor det hele handler om stress og gaver, og hvor det desværre er meget lidt hyggeligt. Vær ikke en af dem. I stedet skal julen handle om at nyde hinanden i et stille og roligt te...

Share:

bag sjove kager
1 år siden
0

Bag sjove kager derhjemme med disse tips

Hver evigt eneste dag skal der laves mad. Endda flere gange om dagen. Dette kan, af gode grunde, hurtigt blive en del rutinepræget og endda kedeligt. Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at sørge for at bryde ud af disse hverdagsrutiner,...

Share: