4 Gode råd til at rejse med børn (det er nemmere end du tror)

sådan rejser du med børn

9 måneder siden |  0 comments  |  Livet med børn

Mange tror, at der er svært at rejse med børn. Det afholder måske mange fra at tage sydpå med hele familien, og det er en skam. Man kan sagtens rejse langt med sine børn, det kræver blot lidt mere forberedelse. Hvis du gør din forberedelse rigtigt, kan en ferie med børn være en skøn timeout fra hverdagen, som hele familien vil komme til at nyde.

Måske drømmer du om at rejse til Malaga. Denne destination er børnevenlig, så det er bare med at komme af sted. Læs med her og få nogle gode råd til at rejse med dine børn. Det er faktisk nemmer, end du tror. Herefter kan du begynde at planlægge ferien og du finder flybilletter til Barcelona lige her.

Pak kufferten rigtigt


En af de ting, der kan afskrække forældre fra at rejse med børn, er udfordringen med at pakke flere kufferter. Hos man flyselskaber kan børnene ikke få deres egen kuffert med, men blot en lille taske. Det sætter krav til forældrenes evne til at pakke deres kufferter. Det er der heldigvis nogle gode tricks til.

Vælg let tøj, der nemt kan skylles op. På den måde kan du nøjes med lidt mindre tøj. Det kan også være idé ikke at tage alt det hvide og sarte tøj med, hvor man nemt ser pletter. En lille plet ødelægger ikke ferien, så tag mørkt tøj med, hvor man ikke kan se pletterne så nemt.

Lær den lokale mad at kende hjemmefra


Mange børn er kræsne og har ikke lyst til at smage nye ting. Dette kan være en stor udfordring, hvis man rejser til et fremmed land, hvor børnene ikke kender smagene i den lokale mad. På de fleste børnevenlige destinationer findes der fin børnevenlig mad, men børnene skal også have chancen for at smage ny mad. For at gøre dette lidt nemmere, kan du med fordel introducere børnene til smagene i den lokale mad hjemmefra.

Køb legetøj når I kommer frem


Legetøj fylder meget i kufferten. Du skal selvfølgelig huske børnenes favoritlegetøj, som de ikke kan klare sig uden under ferien. Ofte vil du dog opdage, at nyt legetøj er meget sjovere. Så sørg for at have yndlingsbamsen eller lignende med, men lad resten blive hjemme. Så kan du købe legetøj, når I kommer frem og dermed spare plads i kufferten. Husk alligevel på at legetøjet ofte skal med hjem igen, så det skal nok ikke være det største legetøj i verden.

Husk voksentid


Når børnene er trætte eller er opslugt i leg, skal I huske at tage jer tid til at være sammen som voksne. En ferie sydpå med børn kan være hektisk, så derfor er det vigtigt at huske voksentiden. Hvis I er på et hotel, hvor der er forskellige aktiviteter til børnene, kan I med fordel melde dem til disse aktiviteter. De lærer andre børn at kende, og i mens kan dig og din ægtefælde have lidt velfortjent alenetid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 måneder siden
0

3 gode måder, du kan slappe af på, når børnene er lagt i seng

Langt de fleste forældre er enige om, at det er et hårdt job at have børn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge tiden efter, de er lagt i seng på, at få slappet af. Det kan du naturligvis gøre på op til flere måder. Derfor handler de...

Share:

FamilieTjek
5 måneder siden
0

Hvad er en harmonisk familie – og hvad er FamilieTjek?

Tænker du til tider på, at du gerne vil gøre noget ekstra for din familie? Tænker du på, at I burde bruge mere tid sammen eller snakke mere sammen? Det er meget normalt. Derfor vil denne artikel gerne give dig et redskab, som kan hjælpe dig med at gø...

Share:

5 måneder siden
0

Sådan forbereder du rejsen med børn

Er du ved at gøre klar til sommerferien med børn? At rejse med børn kræver naturligvis lidt mere forberedelse end ellers, og det er derfor vigtigt at du begynder forberedelserne i god tid. Men hvad er egentlig det vigtigste at forberede til en rejse...

Share: