4 Gode råd til at rejse med børn (det er nemmere end du tror)

sådan rejser du med børn

8 måneder siden |  0 comments  |  Livet med børn

Mange tror, at der er svært at rejse med børn. Det afholder måske mange fra at tage sydpå med hele familien, og det er en skam. Man kan sagtens rejse langt med sine børn, det kræver blot lidt mere forberedelse. Hvis du gør din forberedelse rigtigt, kan en ferie med børn være en skøn timeout fra hverdagen, som hele familien vil komme til at nyde.

Måske drømmer du om at rejse til Malaga. Denne destination er børnevenlig, så det er bare med at komme af sted. Læs med her og få nogle gode råd til at rejse med dine børn. Det er faktisk nemmer, end du tror. Herefter kan du begynde at planlægge ferien og du finder flybilletter til Barcelona lige her.

Pak kufferten rigtigt


En af de ting, der kan afskrække forældre fra at rejse med børn, er udfordringen med at pakke flere kufferter. Hos man flyselskaber kan børnene ikke få deres egen kuffert med, men blot en lille taske. Det sætter krav til forældrenes evne til at pakke deres kufferter. Det er der heldigvis nogle gode tricks til.

Vælg let tøj, der nemt kan skylles op. På den måde kan du nøjes med lidt mindre tøj. Det kan også være idé ikke at tage alt det hvide og sarte tøj med, hvor man nemt ser pletter. En lille plet ødelægger ikke ferien, så tag mørkt tøj med, hvor man ikke kan se pletterne så nemt.

Lær den lokale mad at kende hjemmefra


Mange børn er kræsne og har ikke lyst til at smage nye ting. Dette kan være en stor udfordring, hvis man rejser til et fremmed land, hvor børnene ikke kender smagene i den lokale mad. På de fleste børnevenlige destinationer findes der fin børnevenlig mad, men børnene skal også have chancen for at smage ny mad. For at gøre dette lidt nemmere, kan du med fordel introducere børnene til smagene i den lokale mad hjemmefra.

Køb legetøj når I kommer frem


Legetøj fylder meget i kufferten. Du skal selvfølgelig huske børnenes favoritlegetøj, som de ikke kan klare sig uden under ferien. Ofte vil du dog opdage, at nyt legetøj er meget sjovere. Så sørg for at have yndlingsbamsen eller lignende med, men lad resten blive hjemme. Så kan du købe legetøj, når I kommer frem og dermed spare plads i kufferten. Husk alligevel på at legetøjet ofte skal med hjem igen, så det skal nok ikke være det største legetøj i verden.

Husk voksentid


Når børnene er trætte eller er opslugt i leg, skal I huske at tage jer tid til at være sammen som voksne. En ferie sydpå med børn kan være hektisk, så derfor er det vigtigt at huske voksentiden. Hvis I er på et hotel, hvor der er forskellige aktiviteter til børnene, kan I med fordel melde dem til disse aktiviteter. De lærer andre børn at kende, og i mens kan dig og din ægtefælde have lidt velfortjent alenetid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

skæld ud
1 år siden
0

Træt af altid at skælde ud? Prøv disse tips

Vi kan vist godt alle sammen være enige om at vi i den perfekte verden ikke ville udsætte vores børn for skæld ud. Det er ikke rart for os, det er i hvert fald ikke rart for dem, og ofte virker det ikke efter hensigten. Alligevel kommer vi til at gør...

Share:

1 uge siden
0

Giv dit barn et bedre søvnmønster

Det bliver gang på gang bevist at udhvilede børn er sunde børn. Men får dine børn søvn nok? Find de gode råd til nye rutiner her. Som de fleste ved, er det i søvnen, at børn finder energi...

Share:

1 år siden
0

Skab en magisk verden til dit barn

Der findes en masse slags legetøj til børn på markedet lige nu. Der er et stort udvalg af legetøj til alle aldre, køn og temperamenter. Derfor kan det også være svært som forælder at vide, hvor og i hvad du skal investere dine penge. Synes du også, d...

Share: