4 gode ideer til den næste fastelavnsdragt

kostume ideer

Uanset om man går med tankerne om at skabe en fastelavnsdragt til en selv, ens børn eller andre i ens omgangskreds er der mange tanker, der kan komme krybende når det kommer til valg af design, stil, materialer og metoder. Ovennævnte problematikker skal man tage hånd om, og er guidelines, som man kan bruge i forbindelse med at vælge hvad kostumet skal forestille. Det er selvfølgelig vigtigt, at man tænker på personen, der skal iklæde sig fastelavnsdragten og hvad deres ønsker og drømme er, så kan ikke klæder en prinsessedrømmende pige ud som pirat.

4 gode ideer til den næste fastelavnsdragt kunne være:

 

  1. Prinsesse
  2. Pokémon
  3. Pirat
  4. Træ

Prinsessen kan være lidt tricky at komme i gang med, da der oftest skal bruges tyl og mange lag, har man problemer med at sy lynlåse i så kan man faktisk få magneter til syning, så dragten kan lukkes nemt og tåle vask. Pirater kan laves ved at klippe i gamle bukser og tegne ar med eyeliner, træer kan laves samme dag ved blot at klipse nogle friskafklippede grene fast på en gammel kartoffelsæk og Pokémons har været populære i mange år blandt børn og voksne.

Sy fastelavnsdragter, der ikke kan købes

Især når det gælder børn, er der ingen grænser for, hvor fantasien kan føre dem hen. Dette kan ofte resultere i at de har nogle ønsker, som man ikke umiddelbart kan købe sig til – også må man i gang med nål og tråd selv. Især når det kommer til Pokémon kostumer til fastelavn er mulighederne meget begrænsede, da ikke alle børn vil finde sig i at være Pikachu til fastelavn. Hvis man giver sig i kast med selv at skulle sy kostumer kan det være en fordel at læne sig op af andre, der måske har syet en bulbasaur dragt, eller en anden slags Pokémon, således at man ikke selv skal genopfinde den runde tallerken. Til børnekostumer er magneter gode til lukning af disse kostumer, især til små børn, hvis de skal kunne tages af hurtigt for en tissepause i rasleindsamlingen.

Der findes mange andre ideer til at sy fastelavnsdragter

Udover de mange forslag til udformningen af de nye fastelavnsdragter findes der også mange gode ideer til, hvordan man fører dem ud i livet. I det tidligere er nævnt magneter til syning, der er den ideelle lukke-mekaniske til dragter til både børn og voksne, derudover kan det være smart at fastmontere en trækkesnor, hvis man vælger at sy lynlås i kostumerne.

Både fastelavn og Halloween er begivenheder, hvor børn og voksne elsker at klæde sig ud, dog ligger disse i årets kolde måneder, derfor kan det være en fordel at sy for i dragterne, eller lave dem af varmt stof som fleece. Et sidste godt råd til især børnekostumer er at finde på noget, hvor vanter kan indgå som en del af dragten således at de små ikke fryser om fingrene, når de samler småpenge og slik ind i byens gader.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*