3 gode måder, du kan slappe af på, når børnene er lagt i seng

Adorable little girl sleeping in the bed with her toy

Langt de fleste forældre er enige om, at det er et hårdt job at have børn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge tiden efter, de er lagt i seng på, at få slappet af. Det kan du naturligvis gøre på op til flere måder. Derfor handler det også om at finde en god måde, der appellerer til dig, så du kan tillade sig selv at koble fra og lade batterierne op til en ny dag.

1. Lyt lidt til en god lydbog

En god måde at koble fra på er, at ligge sig i sengen eller på sofaen og lytte til en god lydbog. Hvis det er noget, du gerne vil kunne gøre, så findes der en lang række apps til iPhone, du kan bruge som f.eks. Mofibo eller Storytel. Dertil skal det også nævnes, at du bør anskaffe dig et trådløst headset. Er det noget, du har overvejet, så find et trådløst iPhone headset her.

2. Find en Tv-serie, du kan følge med i

Det er også oplagt, at du i stedet vælger at finde en god Tv-serie, du kan følge med i. På denne måde kan du tage et afsnit hver aften, når du har lagt dine børn i seng, så du kan læne dig tilbage og blot slappe af. Du kan eventuelt kombinere det med en kop te eller lignende. Sørg for at gøre det hyggeligt for dig selv, så du for alvor føler, at du får slapper godt af.

3. Læs et kapitel i en bog

Hvis du ved, at du ikke er synderligt meget til lydbøger, men i stedet foretrækker at læse på egen hånd, så er det en god idé, at du blot tager dig tiden til at læse et kapitel om dagen, når du har lagt dine børn i seng. Der er mange, der er enige i, at det er en rigtig god måde at slappe af på, da det ofte også er noget, men bliver en lille smule søvnig af med tiden.

Sørg for at finde ud af, hvordan du bedst slapper af

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man bedst kan slappe af. Hvis det også er noget, du kan genkende, så er det vigtigt, at du sørger for at finde ud af, hvad du mener, du skal lave om aftenen, når du har lagt dine børn i seng, for at kunne slappe bedst af. Det er bestemt ikke noget, du må tage for givet, da du skal huske lade batterierne op til næste dag.

Det kan sagtens være, at der ikke er én eneste af de tre ting, der er nævnt ovenfor, der er noget for dig. Det kan være, at du altid bedst har kunne slappe af, mens du har set en god dokumentar eller at du altid har været typen, der har behov for at gå en kort tur om aftenen, for at få lidt frisk luft, få samlet tankerne og samle energi til den næste dag i rækken.25

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*